Διακοπή καπνίσματος με το pranic healing

Για τσιγάρο αλλά και για ηλεκτρονικό τσιγάρο/άτμισμα

Το Pranic Healing είναι σε θέση να βοηθήσει στη διακοπή καπνίσματος, να καθαρίσει ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα και να ισχυροποιήσει τη θέληση του ασθενούς, κάτι που βοηθά στην αντίστασή του στον καπνό.

Σε μια συνεδρία

Χωρίς την χρήση φαρμάκων

Χωρίς άγγιγμα

Χωρίς βελόνες

διακοπή τσιγάρου

Ο εθισμός στο κάπνισμα είτε αφορά καπνό είτε άτμισμα είναι πολύ συνηθισμένος στη σημερινή κοινωνία.  Η νικοτίνη, που βρίσκεται στο τσιγάρο οδηγεί σε εθισμό όταν καταναλώνεται συχνά . Ενώ είναι γνωστό ότι το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τους πνεύμονες, είναι ο εθισμός που ελέγχει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που σχετίζεται με το κάπνισμα.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), ορισμένοι ειδικοί εξακολουθούν να θεωρούν το άτμισμα λιγότερο επιβλαβές από το κάπνισμα τσιγάρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το άτμισμα δεν είναι επιβλαβές.

Αν και το κάπνισμα είναι πιο επιβλαβές από το άτμισμα, δεν σημαίνει οτι και το άτμισμα είναι εντελώς ακίνδυνο. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθουμε για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και το άτμισμα και  των μακροπρόθεσμων κινδύνων για την υγεία τους.

Εάν σήμερα καπνίζετε και προσπαθείτε να περιορίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε εντελώς αν θέλετε να περιορίσετε εντελώς τους κινδύνους.

Αρκετές φορές και οι δικαιολογίες ενός καπνιστή είναι αυτές που δεν επιτρέπουν να το κόψει. Έτσι  συχνά ακούμε "το κάνω όταν είμαι με παρέα, κάνω λίγα, ο παππούς κάπνιζε αλλά δεν έπαθε τίποτα, με βοηθάει να αδυνατίζω, θα παχύνω αν το κόψω, με ηρεμεί, δεν μπορώ κτλ". Η υγίεια όμως δεν σηκώνει δικαιολογία και το μοναδικό που μπορούμε να βάζουμε στους πνεύμονές μας είναι οξυγόνο.

vastu

Ο εθισμός

Ο εθισμός στο κάπνισμα, μπορεί να κρύβει και συναισθηματικά αίτια. Πολλοί άνθρωποι έχουν συνδέσει το τσιγάρο/άτμισμα με όμορφες συνήθειες και με ηρεμία. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα όταν πρέπει να γίνει διακοπή, με συνέπεια να μην προχωρήσουν για να μην βιώσουν τα αρνητικά συναισθήματα. Με το Pranic healing, η διαδικασία του πρωτοκόλλου, αφορά τις σκέψεις και τα συναισθήματα που εμπλέκονται στο κάπνισμα.

Οφέλη

  • Χρειάζεται μόλις μια συνεδρία για την διακοπή.
  • Βελτίωση της δύναμης της θέλησης του ατόμου που ενισχύει την αποφασιστικότητα του πελάτη να μην ξαναπέσει στο εθιστικό μοτίβο.
  • Μέσω της θεραπείας, οι σκέψεις και τα συναισθήματα που σχετίζονται με την επιθυμία για κάπνισμα καθαρίζονται, γεγονός που  απελευθερώνει  τον φόβο των συμπτωμάτων στέρησης.
  • Δεν χρησιμοποιούνται βελόνες.
  • Δεν απαιτούνται φάρμακα ή βότανα