Ποια η γνώμη των πελατών;

Ο Κωνσταντίνος Τσαλίκης είναι επαγγελματίας, γνώστης και δείχνει μεγάλη κατανόηση. Συνδυάζει την τεχνογνωσία και την προθυμία για ακρόαση και συζήτηση. Είναι ενημερωμένος, ευαίσθητος και στοργικός. Δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες όταν συνταγογραφεί ένα σχέδιο θεραπείας. Ο επαγγελματισμός, η φροντίδα και η αφοσίωσή του έκαναν την πρώτη μου επίσκεψη μια θετική εμπειρία. Συστήνω τον Ομοιοπαθητικό Κωνσταντίνο Τσαλίκη ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε!

Γιώργος Δ.

Στον κο Τσαλίκη βρήκα τον ομοιοπαθητικό που έψαχνα. Πληροί τα κριτήρια του ειδικού που αναζητούσα. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από το πρώτο ραντεβού. Η θεραπεία του ήταν άμεση και αποτελεσματική. Η προσέγγιση του προβλήματός μου από μέρους του ήταν γεμάτη κατανόηση. Αισθάνθηκα άνετα από την πρώτη μου επίσκεψη στο χώρο του. Η κατάρτισή του σε θέματα υγείας με άφησε άφωνη. Έχω εμπιστευτεί στον κο Τσαλίκη τα μέλη της οικογένειάς μου αλλά και τους φίλους μου.

Bάσια Σ.

Testimonials

έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την θεραπεία και από την γενικότερη προσέγγιση. Πολύ προσεκτικός, μεθοδικός και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. είδα διαφορά στην επιδερμίδα μου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Μ.Χ

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Άνθρωπος με εύρος γνώσεων που κάνει εποικοδομητική και ταυτόχρονα σχεδόν "λυτρωτική" κουβέντα εντοπίζοντας αμέσως τη ρίζα του προβλήματος του θεραπευόμενου. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις και τις σχετικές μας απαντήσεις, νιώθεις ότι έκανες καλά που απευθύνθηκες σε αυτόν.

Αργυρώ Π

Ηταν συνεπής, έδειξε ενδιαφέρον και κατανόηση για την περίπτωση μου. Μιλάει όμορφα, ξεκάθαρα, κατανοητά με ηρέμησε και ξεκινήσαμε αγωγή. Ελπίζω να λειτουργήσει και η αγωγή ταυτόχρονα με τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνω κι εγώ προσωπικά. Ο κύριος Τσαλίκης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει και φαίνεται. Εύχομαι πραγματικά στο μέλλον να είναι και ο μοναδικός  που θα επισκέπτομαι. Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου. Η ηρεμία που αποπνέει σε συνδυασμό με τις γνώση του με καθησυχάζει.

Υπέροχος  άνθρωπος! Πολύ φιλικός και προσιτός, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και με τον απλό και κατανοητό του λόγο με έκανε να νιώσω οτι όλα θα πάνε καλά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δύο ώρες με άκουγε ακούραστα και έφυγα από το ραντεβού μας πολύ πιο δυνατή και σίγουρη οτι όλα θα πάνε σαφώς καλύτερα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται χρόνια με διάφορα προβλήματα υγείας ψυχικής και σωματικής γιατί είμαι σίγουρη οτι κάτι καλό θα πάρουν από την επαφή τους με αυτό τον αξιόλογο άνθρωπο!

Ι.Β

Εξαιρετικός Ομοιοπαθητικος κ υπέροχος άνθρωπος! Τον ακολουθώ πίστα εδώ κ χρόνια. Είναι πάντα πρόθυμος να σε ακούσει κ να βοηθήσει με την βαθειά γνώση του. Σε συνεχη προσωπική επαφή καθ'ολη την διάρκεια της θεραπείας φρόντιζε για την ψυχική κ σωματική βελτίωση με την σωστή αγωγή. Αντιμετώπισα έτσι την ρευματοειδη αρθρίτιδα όπως κ την αγχώδης διαταραχή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μ.Π

Ο κύριος Τσαλίκης με έκανε να αισθανθώ άνετα από την 1η συνεδρία μας...οσες φορές χρειάστηκα την ιατρική του γνώμη του για τα παιδιά μου, η αντιμετώπιση του ήταν ψύχραιμη/ηρεμη και αυτό με βοήθησε να αποβαλλω τον πιθανό πανικό μου. Ειναι πολύ καλά ενημερωμένος για αρκετά θέματα και οι απαντησεις του ειναι αμεσες. Εντύπωση μου έκανε οταν μια μερα τον ρωτησα για ένα σιρόπι που δεν γνωριζε, μέχρι να τελειώσω την πρόταση μου το είχε ηδη ψάξει στον υπολογιστη του, οπότε άμεσα είχα και την απάντηση/γνώμη του. Ειναι ενας ανθρωπος που νοιαζεται, θυμαται γεγονοτα, κρατάει αρχειο με ημερομηνιες για τα ιατρικά θέματα του καθενός και οσες μερες αν περάσουν, με την 1η ευκαιρία θα ρωτήσει "όλα καλά με το προηγούμενο περιστατικό?" Είμαι χαρούμενη και ήρεμη που "συνεργάζομαι" μαζί του

Φ

Εξαιρετική δουλειά. Προσεκτικός αποτελεσματικός πάντα μπροστά

Α.Π

Ο κ Τσαλικης είναι ένας έμπειρος ομοιοπαθητικος με άριστες γνώσεις. Αρκετά φιλικός, ευγενικός και διερευνά σε βάθος το εκάστοτε πρόβλημα. Έχω μείνει πολυ ικανοποιημένη και ανταποκρίνεται άμεσα όταν τον χρειάζομαι και εγώ και η οικογένεια μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας.

Δ.Τ

Η λέξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!!! είναι πολύ λίγη για αυτό που αντιπροσωπεύει ο κύριος Τσαλίκης.Μια επίσκεψη θα σας πείσει.Με βοήθησε να διαχειστω καταστάσεις πολύ δυσκολες για μένα με έναν πολύ απλό και κατανοητό τρόπο.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.Βγηκα άλλος άνθρωπος μετά την πρώτη συνεδρία.Τον ευχαριστώ από καρδιάς.Εξαιρετική δουλειά. Προσεκτικός αποτελεσματικός πάντα μπροστά

Ε.Μ

Εξαιρετικός! Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ανθρώπινη πραγματικά και επαγγελματική προσέγγιση σε ότι με απασχολούσε.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μ.Μ

Είμαι 64 χρόνων και από τα 18 ο γιατρός μου είναι μόνο Ομοιοπαθητικός. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν με μία γιατρό η οποία αποσύρθηκε. Δύσκολη η αντικατάσταση, μιας και η γιατρός μου με ήξερε πολύ καλά. Τον κ. Τσαλίκη τον έχω επισκεφτεί 2 φορές για 2 διαφορετικά προβλήματα στα οποία οι προτεινόμενες θεραπείες είχαν αποτέλεσμα, ο λόγος που αντιλαμβάνομαι εγώ αυτού του αποτελέσματος είναι η εν συναίσθηση, η σφαιρικότητα, η γνώση που έχει. Σ΄ αυτά θα προσθέσω την ευγένεια και την διακριτικότητα που τα θεωρώ βασικά για να μπορέσω να ανοιχτώ. Ευχαριστώ κ. Τσαλίκη

Θ. Α

Σε κάθε συνεδρία μου με τον κύριο Τσαλίκη επιβεβαιώνεται η άριστη κατάρτισή του στην ομοιοπαθητική. Με έχει βοηθήσει σε κρίσεις αλλεργίας με άμεσα αποτελέσματα. Όλες τις φορές ήταν πρόθυμος και αναλυτικός, παρόλο το ακατάλληλο της ώρας ή της αργίας. Η υπομονή του, η φροντίδα του και η τιμιότητά του είναι τα χαρακτηριστικά που με κάνουν να συνεχίζω να τον επιστεύομαι και να τον συστήνω στους φίλους μου.

Α.Δ

Έχω να πω ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία που εκτός του ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του έχει και έναν χαρακτήρα που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Το πρώτο ραντεβού διήρκησε σχεδόν 2 ώρες και σε όλη την κουβέντα έβλεπα έναν άνθρωπο που με άκουγε προσεκτικά χωρίς να νιώσω στιγμή άβολα ότι τυχόν μιλάω πολύ και σπαταλώ τον χρόνο του. Ήταν άψογος ! Είμαι σχετικα στην αρχή της θεραπείας και είμαι ήδη πολύ πολύ καλύτερα !

Γ.Γ