Αναζωογόνηση προσώπου με την Μεσοθεραπεία Dermapen

Μεσοθεραπεία με Dermapen, μαζί με την προσέγγιση της Κινέζικης ιατρικής για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Η φιλοσοφία του και η προσέγγιση μας

Τι κάνει;

Το DermaPen είναι μια θεραπεία micro-needling δέρματος με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, που προάγει την επούλωση χωρίς ουλές και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα για τη βελτίωση της εμφάνισης ουλών, ουλών ακμής, ραγάδων, ρυτίδων και αναζωογόνησης του δέρματος. Έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας περίπου 1 με 2 μέρες και μετά από κάθε συνεδρία το αποτέλεσμα γίνεται καλύτερο.

DERMAPEN-ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ποια τα οφέλη;
Το dermapen είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αντιγήρανση. Βοηθάει στις ρυτίδες του δέρματος, τις λεπτές γραμμές, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την καλύτερη εμφάνιση του προσώπου.

 

depositphotos_248152176-stock-photo-cosmetologist-making-mesotherapy-injection-microneedle

Τι να περιμένω στην συνεδρία
Το δέρμα καθαρίζεται πρώτα. Αν χρειαστεί μπορεί να και μπορεί να εφαρμοστεί μια αναισθητικη κρεμα για να μειωθεί η δυσφορία. Στην συνέχεια γίνεται ένα peeling για την αφαίρεση νεκρών κυττάρων. Μετά εφαρμόζεται μια 3πλη σύσταση ειδική για την μεσοθεραπεία στο πρόσωπο και ενα ειδικό στυλό  (Dermapen) με μικροσκοπικές βελόνες χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη διάτρηση του δέρματος. Μετά τη θεραπεία,  εφαρμόζεται ειδική καταπραϋντική κρέμα για την ενυδάτωση, την επούλωση και την προστασία του δέρματος.

1487664

Κινέζικη Ιατρική
Χρησιμοποιούμε παράλληλα και την προσέγγιση της κινέζικης ιατρικής παράλληλα για την αναγνώριση των μοτίβων ανισορροπιών του δέρματος, ώστε να υπάρχει ακόμα καλύτερο  αποτέλεσμα.

Η κινέζικη ιατρική είναι ένα σύστημα 5.000 ετών οπου αναγνωρίζει τυχόν εσωτερικά μοτίβα που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο.

Η ομορφιά λοιπόν έρχεται από μέσα προς τα έξω και μια προσέγγιση που συνδυάζει και τα 2, μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Το micro-needling μπορεί να επαναληφθεί κάθε 2 εβδομάδες μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για το καλύτερο αποτέλεσμα συνιστούμε να ξεκινήσετε με 6 θεραπείες ανα 15-20 ημερες.

triple-active-combination-800x800-1
TCM-Organs-Food

Προιόντα

Στην Εναλλακτική πνοή η  εταιρεία που χρησιμοποιούμε για την μεσοθεραπεια είναι η Nouvelyn Dermo-Cosmetics

Συμβουλές διατροφής

Θα σας βοηθήσουμε και με συμβουλές διατροφής για να έχετε ένα πιο λαμπερό δέρμα

To DermaPen είναι μια θεραπεία που αναπλάθει φυσικά το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπο.