Η Προσέγγιση μου

Ένα σύνολο πρακτικών όπου βοηθούν αποτελεσματικά το άγχος και το στρες.

Η προσέγγισή μου θα σας βοηθήσει με εξειδικευμένη καθοδήγηση, να νιώσετε σε γρήγορο διάστημα την δύναμη  να είσαστε καλά και να δώσετε  στη ζωή σας το νόημα που επιθυμείτε. Θα σας βοηθήσω  να κατακτήσετε το επίπεδο υγείας και ευεξίας που επιθυμείτε, ώστε να δείτε την ζωή με μια διαφορετική οπτική

f97ad950-dbc6-4cee-ab34-cb251c33de3c

Ομοιοπαθητική-Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) - Βεντούζες με ηλεκτροβελονισμό

Ο Συνδυασμός αυτός προσφέρει τα μέγιστα σε ανθρώπους που δεν αντέχουν την καθημερινότητα τους και νιώθουν να πιέζονται από διάφορες καταστάσεις γύρω τους

Ομοιοπαθητική

Η Ομοιοπαθητική βελτιώνει συνολικά την υγεία και δεν ανακουφίζει απλά τα τοπικά συμπτώματα. Αντιμετωπίζει τη συνολική ιδιαιτερότητα του ατόμου, δρώντας τόσο στο νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο, όσο και στο σωματικό επίπεδο, παρέχοντας ολική ισορροπία υγείας και μια αυξημένη αίσθηση ευεξίας και ποιότητας ζωής.

NLP

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός δημιουργήθηκε ειδικά για να μας επιτρέψει να κάνουμε μαγικά δημιουργώντας νέους τρόπους κατανόησης του τρόπου με τον οποίο η λεκτική και η μη λεκτική επικοινωνία επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ως εκ τούτου, μας δίνει σε όλους μας την ευκαιρία όχι μόνο να επικοινωνούμε καλύτερα με τους άλλους, αλλά και να μάθουμε πώς να αποκτούμε περισσότερο έλεγχο σε αυτό που θεωρούμε ότι είναι αυτόματες λειτουργίες της δικής μας νευρολογίας.

 

BENTOYZEΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Η θεραπεία με βεντούζες περιλαμβάνει τη χρήση των βεντουζών και τοποθετούνται σε περιοχές στο σώμα, όπως η άνω πλάτη, η κάτω πλάτη ή οι ώμοι.

Ηλεκτροβελονισμός

Είναι μία μέθοδος «αυτοθεραπείας» η οποία με ασφαλή τρόπο, βοηθάει την διατήρηση της ισορροπίας των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.

To Κέντρο Εναλλακτική Πνοή

Βρίσκεται στο Κολωνάκι, 3' από τον σταθμό μετρό, "Ευαγγελισμός". Ηροδότου 5, Ισόγειο,  Κολωνάκι 2114048719

stacked-zen-stones-sand-background-art-balance-concept_53876-110628

Testimonials

Υπέροχος θεραπευτής και άνθρωπος! Πολύ φιλικός και προσιτός, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και με τον απλό και κατανοητό του λόγο με έκανε να νιώσω οτι όλα θα πάνε καλά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δύο ώρες με άκουγε ακούραστα και έφυγα από το ραντεβού μας πολύ πιο δυνατή και σίγουρη οτι όλα θα πάνε σαφώς καλύτερα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται χρόνια με διάφορα προβλήματα υγείας ψυχικής και σωματικής γιατί είμαι σίγουρη οτι κάτι καλό θα πάρουν από την επαφή τους με αυτό τον αξιόλογο άνθρωπο!

Ιωαννα Β

Πρόκειται για έναν ευγενέστατο άνθρωπο - επιστήμονα, με απολυτή άποψη και γνώση για την ειδικότητα που εκπροσωπεί. Πάνω όμως από όλα είναι άνθρωπος και η προσέγγιση του στην περίπτωση για την οποία του ζήτησα την γνώμη του , ήταν άψογη

Χρήστος Σ