Βιοανάδραση

Η εφαρμογή της βιοανάδρασης στην εναλλακτική ιατρικη.

Το σύστημα SCIO Biofeedback (Science Consciousness Interface Operation) είναι ένα επιτυχημένο κομμάτι των ανακαλύψεων των φυσικών επιστημών. Γιατί; Το SCIO παρέχει μια ακριβή και ακριβή εικόνα της συνολικής υγείας μας και κάθε εκπαίδευση που εκτελείται είναι εξατομικευμένη και μοναδική – όλα αυτά υποστηρίζονται από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Όταν υποφέρουμε από σωματικό ή ψυχικό πρόβλημα, αναζητούμε μια μέθοδο που μπορεί να μας βοηθήσει. Γιατί να μην δοκιμάσετε το σύστημα SCIO; Σήμερα το σύστημα SCIO είναι μια παγκοσμίως γνωστή αναλυτική και θεραπευτική συσκευή.

Πώς λειτουργεί το SCIO Biofeedbcak;

Το σύστημα βιοανάδρασης SCIO δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει την εσωτερική αιτία της ακατάλληλης λειτουργίας του σώματός μας. Αυτή η λεπτή τεχνολογία εκπαιδεύει το πρόβλημα ακριβώς στα κύτταρα, όπου διαλύει τα εμπόδια, οι οποίοι εμποδίζουν τη φυσική ροή ενέργειας του σώματος. Το SCIO βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή της πρόληψης. βοηθά στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης διαφόρων προβλημάτων.

Η συσκευή λειτουργεί ως «συσκευή σάρωσης» που χαρτογραφεί τα εσωτερικά ηλεκτρικά, μαγνητικά και ηλεκτρομαγνητικά χαρακτηριστικά μας. Παρόμοιο με ένα τεστ αλλεργίας που πραγματοποιείται για 12000 διαφορετικές ουσίες. Αυτό σημαίνει ότι η SCIO πραγματοποιεί δοκιμές στο σώμα μας σύμφωνα με τους νόμους του ηλεκτρισμού. Από αυτό μπορεί να παρατηρηθεί ποιες είναι οι προεπιλεγμένες αντιδράσεις και αντιδράσεις του σώματός μας στα διαφορετικά ερεθίσματα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί με αυτή τη μέθοδο ο θεραπευτής μπορεί να αξιολογήσει και να λύσει τα προβλήματα. Μετά από αυτό, το SCIO είναι σε θέση να κάνει ορισμένες διορθώσεις με τη βοήθεια των οποίων τα προβλήματα μπορούν να προσαρμοστούν στην ορθή λειτουργία. Αναγνωρίζει τις διαφορές και στη συνέχεια τα υγιή σήματα που αντιστοιχούν στις ιδιότητές μας επιστρέφονται στο σώμα μας.

Πώς με βοηθάει;

Όπως κάθε σύστημα βιο-συντονισμού, το σύστημα SCIO είναι επίσης σε θέση να ανιχνεύσει την υγιή συχνότητα των κυττάρων και των οργάνων μας. Όταν ένα «λανθασμένο» κύτταρο λαμβάνει τη σωστή συχνότητα για ορισμένο χρόνο, αναλαμβάνει τη συχνότητα και επαναφέρει ή αναγεννάται. Με τον ίδιο τρόπο που μια υψηλή συχνότητα μπορεί να σπάσει ένα ποτήρι, αυξάνοντας τα εύρη συχνοτήτων συντονισμού, ορισμένες συχνότητες είναι σε θέση να καταστρέψουν εν μέρει τα παθογόνα των ασθενειών. Ομοίως, οι ιστοί του ανθρώπινου σώματος μπορούν επίσης να υποστηριχθούν και να ενισχυθούν για να διατηρήσουν την καλή υγεία. Σύμφωνα με τον τρόπο που τα κύτταρα αντιδρούν σε διαφορετικές ηλεκτρικές συχνότητες, οι φυσιολογικές αλλαγές μπορούν επίσης να αναγνωριστούν έγκαιρα.

Σε τι βοηθάει;

Το SCIO παρέχει μια γρήγορη, χωρίς φάρμακα λύση σε πολλά προβλήματα, τα οποία θεωρούνται ενδημικά στις μέρες μας. Το SCIO μπορεί να είναι αποτελεσματικό στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ανίχνευση και μείωση του στρες

 Ενεργειακή εξισορροπηση chakras, μεσημβρινών

Το άγχος, οι διάφοροι μυϊκοί τραυματισμοί και οι πόνοι προκαλούν πολυάριθμα άλλα προβλήματα σε διαφορετικά όργανα, ωστόσο, η συσκευή μπορεί να προσφέρει μια αποτελεσματική λύση και στις περιπτώσεις προβλημάτων που προέρχονται από στρες.

Στο τέλος του ελέγχου,  δίνεται  αναφορά με τον εντοπισμό διαφόρων αιτιών με πλήρη ανάλυση 35 σελίδων. Στην αναφορά αναγράφονται:

Αντιδραστικότητα σπονδυλικής στήλης

Αντιδραστικότητα  μεσημβρινών βάσει κινέζικης ιατρικής

Αντιδραστικότητα πέψης, ενζύμων

Αντιδραστικότητα τροφών, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων

Αντιδραστικότητα ορμονικών

Αντιδραστικότητα τροφών και περιβαλλοντικών υπογραφών

Αντιδραστικότητα ομοτοξικολογίας

Αντιδραστικότητα βαρέων μετάλλων

Αντιδραστικότητα αστάθμητων συναισθηματικών παραγόντων 

 

  

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από τον οργανισμό μέσω των ηλεκτροδίων, στο κεφάλι και στα άκρα του σώματος, παρέχουν μια ακριβή εικόνα της γενικής κατάστασης του ασθενή. Όλες οι εξισορροπήσεις γίνονται μέσω του δέρματος. Τίποτα δεν επεμβαίνει σε εσωτερικά όργανα. Αυτό γίνεται με τη μέθοδο TENS (Transcutaneous Electro Nerval Stimulation