Ιριδολογία και διατροφή

Αποτέλεσμα εικόνας για IRIDOLOGY AND NUTRITION

Πως μπορεί η ιριδολογία να μας βοηθήσει να τρώμε καλύτερα; Έχουμε ήδη αναφερθεί στους τρεις βασικούς τύπους ιδιοσυγκρασιών, αλλά υπάρχουν και κάποιοι υποτύποι. Κάθε τύπος ματιών έχει κάποια μοναδικά σημεία που δείχνουν τις προδιαθέσεις μας, τα αδύναμα όργανα μας αλλά και κάποια πιθανά προβλήματα υγείας.
Κατά μέσο όρο, αυτά τα προβλήματα υγείας έχουν καλές πιθανότητες να εμφανιστούν σε κάποιο σημείο της ζωής σας αν επιλέξετε να ακολουθήσετε την πορεία της ελάχιστης προσπάθειας. Είμαι πεπεισμένος ότι αν στηρίξετε τις διατροφικές ανάγκες της γενετικής σας ιδιοσυγκρασίας , θα επιβραδύνετε τουλάχιστον τη φυσική διαδικασία εκφύλισης και ίσως ακόμη και να αποτρέψετε αυτές τις πιθανές ασθένειες. Επιπλέον, προσαρμόζοντας μια διατροφική στρατηγική για τις γενετικές σας αδυναμίες, μπορείτε απλά να δώσετε αυτή την απαραίτητη ώθηση για να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων υγείας σας. Παρέχοντας στο σώμα σας αυτό που χρειάζεται ειδικά, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την αιτία των προβλημάτων υγείας σας, θα διευκολύνετε τη διατήρηση του ιδανικού σας βάρους και θα αποτρέψετε σοβαρά προβλήματα υγείας στο μέλλον. Δεν μπορούμε πλέον να εφαρμόζουμε μια διατροφής για όλους. Αυτό θα σήμαινε ότι όλοι έχουμε τις ίδιες πανομοιότυπες ανάγκες και ελπίζω από τώρα να καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι δυνατό, καθώς είμαστε όλοι μοναδικοί άνθρωποι. Η κατανόηση του τι χρειάζεται το σώμα σας δεν είναι εύκολο έργο και απαιτεί συνεχή μάθηση και πειραματισμό. Τα γενετικά στοιχεία των ματιών θα σας επιτρέψουν να έρθετε πιο κοντά στην κατανόηση αυτών των αναγκών. 
Μετά απο μια ιριδοανάλυση, βλέπουμε τι χρειάζεται ο οργανισμός διατροφικά ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα και να λάβετε τις πληροφορίες για το ποιες τροφές είναι αυτές που σας ταιριάζουν ιδιοσυγκρασιακά. 
Περιλαμβάνονται στην ανάλυση θρεπτικά συστατικά όπως τρόφιμα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, συμπληρώματα και βότανα και άλλες πολύτιμες συμβουλές διατροφής που είναι απαραίτητες για τη στήριξη της γενετικής σας ιδιοσυγκρασίας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή πιθανότητα να επιτύχετε την ατομική σας βέλτιστη υγεία.