Πως λειτουργεί

Τι είναι το Quantum SCIO ;
Το SCIO είναι ένα εξεζητημένο και υπέρ-εξελιγμένο μηχάνημα βίο-μέτρησης, βίο-ανάλυσης, βίο-ανίχνευσης και επιστροφής (βίο-ανάδρασης) στον οργανισμό κβαντικών (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων). Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός μας συντονίζεται (βιοσυντονισμός) και εξισορροπείται με αποτέλεσμα να έχουμε θεραπεία σε κυτταρικό και οργανικό επίπεδο, σε σώμα, νου και συναίσθημα . Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο γιατί βασίζεται σε συμπαγής επιστημονικές βάσεις. Ενσωματώνει ένα σύστημα που μετράει τις συχνότητες του εγκεφάλου αλλά και όλου του σώματος (Body scan) και με ένα δυνατό λογισμικό μεταφράζει, αναλύει και επιστρέφει θεραπευτικά πεδία πίσω στον οργανισμό. Βασισμένο στις ανακαλύψεις και τη θεωρία γνωστών ερευνητών, όπως ο Volta, o Ambere, o Ohm, o Einstein, o Becker, o Priori, o Beardall και άλλοι, ο Dr. William Nelson και μια ομάδα ειδικών επιστημόνων από τη ΝΑΣΑ εφάρμοσαν από τη δεκαετία του΄80 στο διάστημα την τεχνολογία της κβαντικής βιο-ανάδρασης για να μπορούν οι αστροναύτες να ελέγχουν το σώμα τους και να αυτό – θεραπεύονται αφού ψηλά στο διάστημα δεν υπάρχουν γιατροί, νοσοκομεία ή φαρμακεία. Το πρόγραμμα αυτό ονομάστηκε SCENAR. Λειτουργεί μέσω της διέγερσης του εγκεφάλου με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ηλεκτρικό σήμα που οδηγεί το νευρικό σύστημα στην παραγωγή νευροπεπτιδίων, τα οποία είναι τα μόρια κλειδιά για την αυτό-ρύθμιση του σώματος, ενεργοποιώντας το εσωτερικό φυσικό μας φαρμακείο! ​Όπως γνωρίζουμε από την πασίγνωστη εξίσωση Ε=mc2, o Albert Einstein θεμελίωσε τη θεωρία της σχετικότητας και τεκμηρίωσε το γεγονός ότιο άνθρωπος εκτός από ύλη ( βιοχημική ταυτότητα) αποτελείται και από ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (βιοφυσική ταυτότητα – ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις). Κάθε μεταβολή υγεία στο φυσικό μας σώμα, σε όργανα και ιστούς συνεπάγεται και μια διαφοροποίηση στις ηλεκτρομαγνητικές μας ταλαντώσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αλλαγή στην ικανότητα πρόσληψης ουσιών από το κύτταρο, αλλαγή στην επεξεργασία τους με αποτέλεσμα την παθογένεια. Κατανοητό είναι ότι όταν αποκατασταθεί η ηλεκτρομαγνητική αυτή ισορροπία το κύτταρο θα λειτουργήσει φυσιολογικά και σιγά σιγά η βλάβη θα αποκατασταθεί!

Επειδή ο οργανισμός είναι ένα ανοιχτό σύστημα με το περιβάλλον του αλληλεπιδρά με αυτό ανταλλάσοντας ενεργειακά πεδία που τον επηρεάζουν άμεσα ( εξωτερικό stress). Αυτή ακριβώς τη δυνατότητα ανταλλαγής σημάτων αξιοποιεί το QXCI-SCIO: Δέχεται ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες από το σώμα, μετρά και διορθώνει τις ταλαντώσεις όταν ξεπερνούν τα φυσιολογικά πλαίσια και στη συνέχεια επιστρέφει και διορθώνει τα διορθωμένα αυτά σήματα στο σώμα (βιο – ανάδραση), το οποίο βαθμιαία προσαρμόζεται σε αυτά.
Το SCIO είναι ένα μηχάνημα κβαντικής Βιοανάδρασης. Από την μέτρηση που γίνεται, μπορούμε να μετρήσουμε την αντιδραστικότητα για περισσότερες από 11.000 διαφορετικές βολτομετρικές συχνότητες, που  καταδεικνύουν αιτίες οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από τον οργανισμό μέσω των ηλεκτροδιων, στο κεφάλι και στα άκρα του σώματος, παρέχουν μια ακριβή εικόνα της γενικής κατάστασης του ασθενή.

Όλες οι εξισορροπήσεις γίνονται μέσω του δέρματος. Τίποτα δεν επεμβαίνει σε εσωτερικά όργανα. Αυτό γίνεται με τη μέθοδο TENS (Transcutaneous Electro Nerval Stimulation). Δεν είναι εφαρμογή της βιοχημείας όπως στην κλασική ιατρική, αλλά της βιοφυσικής! Όταν το σώμα ρυθμίζεται, η χημεία το ακολουθεί. Τα κβάντα ανιχνεύουν ενεργειακά το σώμα, και αυτό βοηθά στη διόρθωση μέσω  συντονισμού αυτο-συχνοτήτων.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η συσκευή αυτή αποτελεί ένα σύστημα βιοανάδρασης πολυμέσων. Είναι σχεδιασμένη για τον εντοπισμό ή τη θεραπεία  σε στρεσογόνους παράγοντες. Η συσκευή δεν μπορεί και δε διαγιγνώσκει  καμία άλλη ασθένεια εκτός του άγχους. Η συσκευή μετρά την αντιδραστικότητα σε πολλές ασθένειες αλλά αυτά τα αντιδραστικά πρότυπα είναι μόνο προ-διαγνωστικά. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να κάνει διάγνωση σε έναν ασθενή. Η παρούσα συσκευή αποτελεί εργαλείο για διάγνωση και θεραπεία του άγχους. Η αντιδραστικότητα σε πιθανές ασθένειες που απαριθμούνται από τη συσκευή πρέπει να επιβεβαιωθούν από έναν αδειοδοτημένο ειδικό στη διαγνωστική. Η συσκευή δεν κάνει διάγνωση ασθενειών, αλλά απαριθμεί τον αριθμό των αντιδράσεων.