Ομοιοπαθητική και ΔΕΠ-Υ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά και κείμενο

ΔΕΠΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ), είναι η συνηθέστερη νευροσυμπεριφορική διαταραχή της παιδικής ηλικίας. Τα παιδιά εμφανίζουν υπερκινητικές, και παρορμητικές συμπεριφορές οι οποίες δεν συνάδουν με την αναπτυξιακή τους ηλικία. Τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ αρχίζουν συνήθως κατά την πρώιμη παιδική ηλικία και μειώνονται καθώς φτάνουμε στην εφηβεία. Διαφέρουν από τα περισσότερα παιδιά του ίδιου επιπέδου ως προς την ικανότητα: να εστιάσουν την προσοχή τους, να ελέγξουν τις παρορμήσεις τους και να ελέγξουν την κινητικότητά τους
Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ΔΕΠΥ : 1. με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη προσοχής 2. με κύριο χαρακτηριστικό την υπερκινητικότητα και παρορμητικότητα ή 3. σε συνδυασμό των παραπάνω.
Η ομοιοπαθητική θεραπεία των παιδιών με ΔΕΠΥ είναι ένας απαιτητικός τομέας.
Σε αντίθεση με άλλες μορφές ασθένειας, είναι συχνά δύσκολο να βρεθούν αξιόπιστα συμπτώματα επειδή η εικόνα των συμπτωμάτων συνήθως κυριαρχείται από στερεότυπα συμπτώματα για τη συμπεριφορά του παιδιού, έτσι ώστε να μην εξετάζονται οι βαθύτερες αντιληπτικές δυσκολίες. 
Η μέθοδος polarity analysis δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε κατα την έρευνα για το ΔΕΠΥ, απο τον Ομοιοπαθητικό Frei Η στην Ελβετία το 2005, όπου εμφανίστηκαν πολύ καλά αποτελέσματα υπερ της ομοιοπαθητικής σε σχέση με την συμβατική ιατρική αλλά και απο άλλες μεθόδους ομοιοπαθητικής. Ή μέθοδος αυτή διαφέρει ως προς την προσέγγιση του ασθενή αλλά και ως προς την χορήγηση των ομοιοπαθητικών όπως έδειξαν τα αποτελέσματα απο την έρευνα αυτή. Αποτελεί ένα πολύ καλό εργαλείο για τον ομοιοπαθητικό που γνωρίζει αυτή την μέθοδο. 
Καλέστε στο 2114048719 ή στο 6907667336 και κλείστε ένα ραντεβού για το παιδί σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *